Distributie voor AH Online

In verband met de enorme hoeveelheid orders -maar liefst 50.000!- die er in week 14 landelijk zijn uitgereden kregen onze medewerkers een heerlijke taart aangeboden van AH Online.

Lees verder

Eerste Scania LNG Euro 6 is voor Tielbeke

De stand van Scania staat in Hardenberg in het teken van SCR-only, de nieuwe motorenreeks van Scania die verbluffend goede verbruiksresultaten behaalt. Buiten de Evenementenhal staat de allereerste Scania LNG op Euro 6, geleverd aan Tielbeke.

Lees verder

Investering nieuw materiaal

De afgelopen maanden heeft Tielbeke een veertigtal nieuwe Scania en Mercedes trucks in gebruik genomen. Op korte termijn volgen nog twaalf Mercedes trekkers en drie Scania LNG trekkers.

Lees verder

Distributie

Onze distributie chauffeurs brengen uw goederen binnen 24-uur op bestemming

Distributie Benelux: binnen 24 uur

Morgen op bestemming, met minder transport. Vandaag bij u geladen en de volgende dag bij uw klant. Hoe we 24 uurs distributie Benelux mogelijk maken? Door slim samen te werken.

Meer over Distributie >>

Transport

LZV van Tielbeke Transport op de rondweg Zwolle

Meer lading met minder ritten

Meer lading met minder ritten. Dat is de kracht van Lange Zware Voertuigen, ook wel Ecocombi genoemd. Zelfs tot in de binnenstad. Hoe we dat doen?

Meer over Transport >>

Warehousing

Ons warehouse = uw oplossing

Tielbeke Warehousing = Uw logistieke oplossing

Warehousing op een hoog kwaliteitsniveau, volledig ingericht op uw wensen. Dat is Tielbeke Warehousing. Wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer over Warehousing >>

Jobs

Tielbeke aanwezig op Open Dag Deltion

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 januari was er een Open Dag van het Deltion College in Zwolle. Tielbeke was hier ook vertegenwoordigd met een stand.

Meer over Jobs >>

Nieuws

 • Eerste 'multitemp' trailer Tielbeke

  Tielbeke is sinds 1985 actief in het beleveren van supermarkten. Naast houdbaar ook geconditioneerd vervoer voor vers en vries producten.

 • Nieuw commercieel directeur DHB

  DHB kent sinds januari een nieuwe commercieel directeur, Geert Detollenaere (45), gehuwd en vader van twee kinderen. Voor Actueel reden nader met hem kennis te maken en te vragen naar zijn plannen.

 • Low Deck trucks

  Tielbeke heeft dit jaar zogenaamde ’low deck trucks’ toegevoegd aan haar wagenpark. Voor een bekende vrachtwagenproducent uit Zwolle kwam nog een verzoek.

 • Lean and Green Star

  De vele maatregelen die Tielbeke de afgelopen jaren trof in het kader van de toegekende Lean and Green Award resulteerden dinsdagochtend in een Lean and Green STAR.

Tielbeke op Twitter

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+31 (0)572 378 100