Tweede Lean & Green Star

Tielbeke logistiek ontvangt op 23 juni de tweede Lean & Green Star. Deze zal ceremonieel worden uitgereikt in het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. Na eerder al de Lean & Green Award en de Star te hebben behaald, vervolgen wij onze stappen op het gebied van duurzaamheid.

Lees verder

Start uitbreiding

LEMELERVELD Tielbeke Logistiek startte vanmorgen officieel met de uitbreiding van de huidige bedrijfslocatie in Lemelerveld.

Lees verder

Webshop logistiek en fulfilment

Voor standaard pakketten kunt u als webshop eigenaar terecht bij tal van logistieke dienstverleners. Maar wat als uw zending vanwege de afmetingen, de aard van de goederen of andere wensen en eisen niet geschikt is voor een pakketdienst?

Lees verder

Distributie

Onze distributie chauffeurs brengen uw goederen binnen 24-uur op bestemming

Distributie Benelux: binnen 24 uur

Morgen op bestemming, met minder transport. Vandaag bij u geladen en de volgende dag bij uw klant. Hoe we 24 uurs distributie Benelux mogelijk maken? Door slim samen te werken.

Meer over Distributie >>

Transport

LZV van Tielbeke Transport op de rondweg Zwolle

Meer lading met minder ritten

Meer lading met minder ritten. Dat is de kracht van Lange Zware Voertuigen, ook wel Ecocombi genoemd. Zelfs tot in de binnenstad. Hoe we dat doen?

Meer over Transport >>

Warehousing

Ons warehouse = uw oplossing

Tielbeke Warehousing = Uw logistieke oplossing

Warehousing op een hoog kwaliteitsniveau, volledig ingericht op uw wensen. Dat is Tielbeke Warehousing. Wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer over Warehousing >>

Over Tielbeke

Tielbeke hoofdkantoor in Lemelerveld

Over Tielbeke transport

Tielbeke is een full service logistiek dienstverlener welke is opgericht in 1958. Dit mooie familiebedrijf wordt geleid door Robert Tielbeke, die de 2e generatie Tielbeke vertegenwoordigt.

Meer over Over Tielbeke >>

Jobs

Tielbeke aanwezig op Open Dag Deltion

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 januari was er een Open Dag van het Deltion College in Zwolle. Tielbeke was hier ook vertegenwoordigd met een stand.

Meer over Jobs >>

Nieuws

 • Eerste Euro 6 LNG bakwagen is voor Tielbeke

  Tielbeke Logistiek uit Lemelerveld heeft wederom een primeur, door de allereerste Scania LNG Euro 6 bakwagen in Nederland in gebruik te nemen. Liquefied Natural Gas (LNG) is vloeibaar aardgas.

 • Warehouse Zwolle SKAL-BIO gecertificeerd

  Ons warehouse in Zwolle is SKAL-BIO gecertificeerd. Daarmee waarborgen we dat ons warehouse voldoet aan de eisen van het biologische keurmerk.

 • Logistiek partnership op maat

  Als wij uw logistiek mogen organiseren dan is het onze doelstelling om het rendement op uw logistieke processen te verhogen.

 • Tielbeke breidt uit in Lemelerveld

  De gemeente Dalfsen en Tielbeke hebben een overeenkomst gesloten voor de aankoop van extra grond om de beoogde groei op de huidige bedrijfslocatie op het Lemelerveldse bedrijventerrein mogelijk te maken

Tielbeke op Twitter

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+31 (0)572 378 100