Lossen bij een winkel in de binnenstad van Groningen

De uitdagingen van Winkeldistributie

Winkeldistributie voor opdrachtgevers als Albert Heijn en C1000 vereist veel flexibiliteit in capaciteit. Hoe we de diverse uitdagingen aangaan?

Lees verder

warehousing

allround logistiek dienstverlener: alles onder één dak

Uw logistiek uitbesteden aan Tielbeke levert u vele voordelen op. Op het gebied van transport, warehousing en distributie. Welke voordelen dat zijn?

Lees verder >>
LZV van Tielbeke Transport op de rondweg Zwolle

Meer lading met minder ritten

Meer lading met minder ritten. Dat is de kracht van Lange Zware Voertuigen, ook wel Ecocombi genoemd. Zelfs tot in de binnenstad. Hoe we dat doen?

Lees verder >>
Goed opgeleide chauffeurs kunnen iedere uitdaging aan

Kwaliteit en veiligheid als uitgangspunt

Sinds 1977 verzorgt Tielbeke voor Norit het transport van actieve koolstof in poeder- en korrelvorm. Dit zeer specialistisch transport stelt hoge eisen aan chauffeurs en materiaal.

Lees verder >>
Het wekelijks overleg met Deltion College draagt bij aan de kwaliteit van van de Opleiding

Uw toekomstig visitekaartje: Tielbeke Opleidingen

Een dreigend chauffeurstekort. Maar toch kunnen beschikken over professionele medewerkers, met een opleiding nauw afgestemd op onze processen. Tielbeke is klaar voor de toekomst.

Lees verder >>

       

Nieuws

 • Transportdagen

  Tielbeke organiseert in oktober wederom de Tielbeke Transportdagen. Op dit moment zijn we druk bezig om de input van onze verladers in te passen in ons programma. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit resulteert dit in een programma dat aansluit bij de praktijk en de beleving van onze verladers.

 • allround logistiek dienstverlener: alles onder één dak

  Uw logistiek uitbesteden aan Tielbeke levert u vele voordelen op. Op het gebied van transport, warehousing en distributie. Welke voordelen dat zijn?

 • Distributie Benelux: binnen 24 uur

  Morgen op bestemming, met minder transport. Vandaag bij u geladen en de volgende dag bij uw klant. Hoe we 24 uurs distributie Benelux mogelijk maken? Door slim samen te werken.

 • ...24-uurs distributie België

  Tielbeke Transport is partner in DHB, een duurzaam Benelux netwerk van zes familie bedrijven. Dit unieke netwerk ondersteunt Tielbeke in haar ambitie om vanuit Noord- en Oost-Nederland de beste oplossing te bieden op gebied van België transport en 24-uurs distributie België

 • Nieuwe huisstijl Tielbeke?

  Niets is minder waar! Het betreft hier een Scania trekker die op het duurzame LNG (Liquid Natural Gas) rijdt. De afwijkende witte kleur heeft echter alles te maken met het feit dat deze trekker binnenkort een oplegger in de huisstijl van één van onze klanten zal gaan trekken.

 • Onze mensen maken hét verschil

  Wij beschikken over de modernste middelen. Van wagenpark tot onze IT-inrichting. Maar wat maakt nu echt het verschil?

 • Bison International over DHB

  DHB sluit perfect aan bij de hoge eisen die wij als A-merk fabrikant stellen aan service en betrouwbaarheid

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+31 (0)572 378 100