Distributie Benelux: binnen 24 uurMorgen op bestemming, met minder transport. Vandaag bij u geladen en de volgende dag bij uw klant. Hoe we 24 uurs distributie Benelux mogelijk maken? Door slim samen te werken.

DISTRIBUTIE BENELUX: MORGEN OP BESTEMMING, MET MINDER TRANSPORT

Tielbeke Transport wisselt uw goederen 's nachts uit tussen verschillende locaties in Nederland, België en Luxemburg. Distributie Benelux gebeurt snel en accuraat, via cross-dock operaties met partners en met eigen wagens.

Uw goederen zijn de volgende dag dus al dicht in de buurt van hun eindbestemming. Minder dan 24 uur na het vertrek. En met een zo klein mogelijk aantal kilometers. Dat is onze werkwijze distributie Benelux.

LOGISTIEKE POORT VOOR NOORD-OOST NEDERLAND

In de samenwerkingsverbanden voor (netwerk) distributie Benelux fungeert Tielbeke als logistieke poort voor Noord-Oost Nederland. Tielbeke is specialist in fijnmazige distributie in de postcodegebieden 37 t/m 39 en 65 t/m 99.

MEER RENDEMENT EN BETER VOOR HET MILIEU

Onze 24-uurs distributie Benelux én ons warehouse in Zwolle zorgen voor meer logistieke kracht met minder vrachtwagens en dus voor meer rendement.

Dat is goed voor het milieu. Want minder transport betekent minder CO2. En wanneer wij minder kilometers combineren met meer logistiek, dan is dat ook goed voor u.

 Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Contacteer ons via: info@tielbeke.nl of T. +31 (0)572 378100

Lees meer

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+31 (0)572 378 100

Wij staan klaar
om u te helpen