Meer aandacht voor onze opdrachtgeversWij werken continu aan onze doelstelling om meer aandacht aan opdrachtgevers te schenken.

DE UITDAGING

Onze beide samenwerkingsverbanden in netwerkdistributie kennen beide hun eigen informatiestroom. De reden dat Tielbeke twee afdelingen planning kende. De wens was om beide afdelingen samen te voegen en een efficiency-slag te maken. Al langer bestond de wens nog meer aandacht te schenken aan onze opdrachtgevers.

3 VLIEGEN IN ÉÉN KLAP

Met behulp van geavanceerde (intern uitgevoerde) plansimulaties werd de mogelijkheid om de planningen samen te voegen onderzocht. De uitkomst liet zien dat dit operationeel haalbaar was, als bijkomstigheid bespaarde het ook nog eens uren en kilometers. De tijd die daarmee uitgespaard werd maakte het mogelijk een Customer service afdeling in te richten zonder noemenswaardige meerkosten. Continues improvement is een integraal onderdeel van ons beleid. Op die manier werken wij aan onze doorlopende doelstelling om onze opdrachtgevers meer aandacht te schenken.

 Meer aandacht voor onze opdrachtgevers. Wilt u meer informatie?
Contacteer ons via: info@tielbeke.nl of T. +31 (0)572 378100

Lees meer

  • Distributie Benelux: binnen 24 uur

    Morgen op bestemming, met minder transport. Vandaag bij u geladen en de volgende dag bij uw klant. Hoe we 24 uurs distributie Benelux mogelijk maken? Door slim samen te werken.

  • Webshop logistiek en fulfilment

    Voor standaard pakketten kunt u als webshop eigenaar terecht bij tal van logistieke dienstverleners. Maar wat als uw zending vanwege de afmetingen, de aard van de goederen of andere wensen en eisen niet geschikt is voor een pakketdienst?

  • De uitdagingen van Winkeldistributie

    Winkeldistributie voor opdrachtgevers als Albert Heijn en Kruidvat vereist veel flexibiliteit in capaciteit. Hoe we de diverse uitdagingen aangaan?

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+31 (0)572 378 100

Wij staan klaar
om u te helpen