Logistiek specialist in foodOnze logistieke diensten in de foodbranche beslaan het transport, distributie en warehousing van food-gerelateerde producten vanaf de productielocatie tot en met de retailer.

Tielbeke heeft veel kennis en kunde met betrekking tot het geconditioneerd vervoeren en de opslag van goederen waarbij geen concessies worden gedaan ten aanzien van de consumptie- of gebruikskwaliteit van het product.

Ten einde de kwaliteit van food-gerelateerde goederen te waarborgen zijn binnen Tielbeke op alle niveaus maatregelen getroffen. Zo hebben we onze faciliteiten dusdanig ingericht en aangepast dat binnen een voedselveilige omgeving producten op- en/of overgeslagen kunnen worden. We rijden met moderne transportmiddelen waarbij elk type klimaatconditie kan worden geleverd om de houdbaarheid en kwaliteit tijdens transport te borgen. Daarnaast trainen we onze mensen hoe om te gaan met dit soort kwetsbare goederen en wat te doen in geval een afwijking wordt gesignaleerd.

Tielbeke heeft de meeste ervaring en referenties in de logistiek van zuivel, koffie en grondstoffen ten behoeve van de food branche als het gaat om stromen die vanaf de productielocatie gedistribueerd en/of opgeslagen moeten worden. Tielbeke heeft uitstekende referenties in de supermarktdistributie waarbij gereed product met de juiste condities (koel, vries en ambient) afgeleverd worden aan de retailers.

Tielbeke onderscheidt zich in de foodmarkt door:

  • Veel kennis en kunde rond het werken met voedsel en voedselveiligheid (HACCP)ISO 22000, GDP en COKZ
  • Het aanbieden van alle typen geconditioneerd transport om de kwaliteit van de goederen te garanderen
  • Veel ervaring in supermarktdistributie, zuivelproducten, koffie en grondstoffen t.b.v. de food branche
  • Werkmentaliteit medewerkers Tielbeke die het verschil maken om de klus altijd geklaard te krijgen
  • Flexibiliteit, bijsturing en ontzorgen van onze klanten
  • Proactieve  communicatie (statusoverzichten/alertmeldingen)

Wat Tielbeke voor u kan betekenen? Vraag het aan onze logistiek adviseurs.
Contacteer ons via +31 (0)572 378 200 of sales@tielbeke.nl

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+31 (0)572 378 100

Wij staan klaar
om u te helpen