Logistiek partnership op maatAls wij uw logistiek mogen organiseren dan is het onze doelstelling om het rendement op uw logistieke processen te verhogen.

Wij garanderen een uitstekende performance, goede communicatievoorzieningen en maken ons logistiek rendement zichtbaar door middel van heldere rapportages. Zo houdt u het overzicht over de logistieke processen én verhoogt u de grip op de geleverde kwaliteit en kosten.

Voordat Tielbeke een mogelijke partnership aangaat met een potentiele klant is het voor ons erg belangrijk dat er een goede match is tussen het type goederen waar we ons over gaan ontfermen en onze diensten. Daarnaast is het belangrijk dat er een culturele en organisatorische match is tussen Tielbeke en onze (potentiele) opdrachtgevers. Dit zijn belangrijke randvoorwaarden voor een langdurige samenwerking.

Samen met onze logistieke adviseurs en tactisch planners kijken we goed naar de logistieke uitdaging van onze klant en zoeken hierbij de best passende en meest economische oplossing. 

Bent u benieuwd wat Tielbeke voor uw logistieke organisatie kan betekenen?
Contacteer ons via +31 (0)572 378 200 of sales@tielbeke.nl

 

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+31 (0)572 378 100

Wij staan klaar
om u te helpen