Webshop logistiek en fulfilmentVoor standaard pakketten kunt u als webshop eigenaar terecht bij tal van logistieke dienstverleners. Maar wat als uw zending vanwege de afmetingen, de aard van de goederen of andere wensen en eisen niet geschikt is voor een pakketdienst?

Uw webshop, onze logistieke oplossingen

Tielbeke heeft voor zowel zakelijke als particuliere ontvangers ruime ervaring met webshop logistiek en fulfilment. Onze specialiteit ligt in de fulfilment van food, persoonlijke verzorgingsartikelen en artikelen die vanwege de aard van het product of omvang niet met een standaard pakketdienst mee kunnen.  

Als eigenaar van een webshop wilt u graag bezig zijn met uw kernactiviteiten. Door uw webshop logistiek uit handen te geven aan Tielbeke kunt u zich focussen op de verkoop via uw site en het onderhouden van uw webshop en dan zorgen wij dat uw klant naar volle tevredenheid zijn artikelen ontvangt. Of het nu een retailer betreft met specifieke levereisen of een levering bij uw klant thuis, Tielbeke verzorgt ook graag de distributie naar de afnemer. 

Met 35.000m² aan warehousing en een modern wagenpark met gemotiveerde goed opgeleide medewerkers kan Tielbeke u verschillende logistieke oplossingen bieden

 

Wilt u meer te weten komen over wat Tielbeke op het gebied van webshop logistiek voor u kan betekenen en hoe zich dat vertaalt in toegevoegde waarde?
Contacteer ons via: info@tielbeke.nl of T. +31 (0)572 378100

Lees meer

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+31 (0)572 378 100

Wij staan klaar
om u te helpen