Zonder te knoeien: VerfdistributieAl jarenlang is Tielbeke actief in de fijnmazige distributie van verf en aanverwante producten. Binnen Tielbeke wordt dit gezien als een specialisme.

CONSTANTE AANDACHT

Een 10 liter blik dat lek raakt tijdens transport. Watergedragen verf dat in de winter bevroren aankomt bij de schilder. Wij hoeven u de gevolgen niet te schetsen. 

Tielbeke chauffeurs maken gebruik van speciale opzetranden voor losse colli en zijn goed opgeleid. Zendingen worden niet via lopende banden gesorteerd maar gewoon met de hand. Tevens is een groot deel van ons wagenpark is voorzien van laadruimteverwarming.

ADR DISTRIBUTIE

Het komt regelmatig voor dat zendingen verf onder het ADR regime vallen. Deze gevaarlijke stoffen kunnen bijvoorbeeld bijtend, brandbaar of giftig zijn waardoor er extra eisen aan distributie en tranport worden gesteld. Tielbeke heeft jarenlange ervaring met distributie van ADR goederen voor kleine en grote opdrachtgevers.

UW VOORDEEL

Tielbeke biedt u de kwaliteit die u mag verwachten van een specialist. Maar ook de voordelen van netwerkdistributie. Want door slim samen te werken behalen wij meer rendement, dus minder kilometers met meer logistiek. En dat is ook goed voor u.

 


Verf of andere producten die vragen om een specialist in distributie? 
Neem contact met ons op: info@tielbeke.nl of T. +31 (0)572 378100

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+31 (0)572 378 100

Wij staan klaar
om u te helpen