Tielbeke  Transport: Distributie binnen 24 uur in de gehele Benelux, (dedicated) transport en 35.000m2 warehousing in Zwolle en Lemelerveld. 

 

 

Distributie
Transport
Warehousing

 

Onze collega Robert vertelt: chauffeur in Heteren.Robert Jongejan (42) is een alleenstaande vader van een zoon van vijf jaar en rijdt sinds januari 2014, vier dagen per week voor Tielbeke Transport.

Robert rijdt als chauffeur winkeldistributie met standplaats Heteren. Met veel plezier en toewijding zorgt hij er voor dat de goederen op tijd bij de diverse winkelfilialen van Kruidvat worden afgeleverd.

Robert neemt je graag mee in zijn dagelijkse werkzaamheden en ervaringen.

Werkzaamheden en ervaring
“Al jaren kom ik dagelijks bij diverse winkelfilialen over de vloer en zorg ik er samen met de winkelmedewerker voor dat de voorraad op de juiste plek wordt neergezet. Soms is het een uitdaging en dan bedenken we samen een goede oplossing. Het kunnen meedenken is super! Het versterkt de onderlinge band en maakt dat ik mij echt een belangrijke schakel in het geheel voel.”

Ontwikkelingen sinds 2014
“Als ik terugkijk naar het begin dat ik de functie vervulde en hoe deze nu is ingericht, dan ben ik blij met het feit dat de ritten in de loop van de tijd wat ruimer zijn geworden. Natuurlijk komt het wel eens voor dat een rit pittig is, dan heb ik tijdens de rit veel contact met de planning om te voorkomen dat er een probleem ontstaat. De planning denkt altijd mee! Op een gegeven moment veranderde mijn rooster en ging ik om de week op zaterdag werken. Dit was in het begin wennen, maar het is nu goed te doen. Bovendien kreeg ik zo de mogelijkheid voor een extra vrije doordeweekse dag.”

Combinatie werk en privé
“Ik heb een zoontje van vijf waar ik om het weekend de zorg voor heb. Deze baan biedt mij de mogelijkheid om dit goed te kunnen combineren. Daarnaast heb ik een doordeweekse vaste vrije dag, die ik in overleg met de planning kon kiezen. Zo kan ik mijn privé-afspraken goed plannen.”

Waarom kiezen voor deze baan?
“Ik ben erg blij met mijn baan. Uiteraard ben ik soms als de wekker gaat, wat minder enthousiast. Maar als ik weer in de auto zit, dan voel ik me gelijk weer trots en heb ik er zin aan. Het contact met de collega’s is goed, er hangt een goede sfeer en met de planning is alles bespreekbaar. Ondanks dat het hoofdkantoor niet in Heteren zit voel ik absoluut wel de binding. Er is veel persoonlijke aandacht, mede door de aanwezigheid van Marcel, onze leidinggevende. Ik werk nu lang genoeg bij Tielbeke om een goed beeld te hebben gevormd"

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+31 (0)572 378 100

Wij staan klaar
om u te helpen