Aanpassing BotterwegVlak voor de zomervakantie waren er vergevorderde plannen waren om de situatie van Tielbeke Zwolle, locatie Botterwegzijde aan te passen. Deze gebouwen dateren uit de jaren ’80 en konden wel een flinke opknapbeurt gebruiken.

Tijdens de vakantieperiode werd tevens duidelijk dat activiteiten voor AH-Online  fors worden uitgebreid waardoor er meer behoefte ontstond aan specifieke laaddocks voor kleinere vrachtwagens en extra overslagcapaciteit. 

Al snel werden deze plannen definitief waardoor direct na de bouwvak begonnen kon worden met  de bouw van de docks, de renovatie van het gebouw en het vervangen van de oude bestrating. Inmiddels is er al veel gebeurd. De bestrating is vrijwel gereed ondanks de vele regen in oktober. Deuren zijn  vervangen en een blik op de voorzijde van het pand maakt inmiddels duidelijk waar het naar toe gaat.  De verwachting is dat de activiteiten ten behoeve van AH-Online, eind januari over gaan van de Hoekerweg- naar de Botterwegzijde van deze Tielbekevestiging.

Lees meer

  • Tielbeke Warehousing = Uw logistieke oplossing

    Warehousing op een hoog kwaliteitsniveau, volledig ingericht op uw wensen. Dat is Tielbeke Warehousing. Wat wij voor u kunnen betekenen?

  • Distributie voor AH Online

    In verband met de enorme hoeveelheid orders -maar liefst 50.000!- die er in week 14 landelijk zijn uitgereden kregen onze medewerkers een heerlijke taart aangeboden van AH Online.

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+31 (0)572 378 100

Wij staan klaar
om u te helpen