Over Tielbeke transportTielbeke is een full service logistiek dienstverlener welke is opgericht in 1958. In Lemelerveld bevindt zich ons hoofdkantoor en in Zwolle ons warehouse (25.000m2 / 12,5 meter vrije hoogte).

Iedere dag rijden we met ongeveer 220 wagens in de Benelux. Met meer dan 400 gedreven en goed getrainde collega’s zetten we ons iedere dag in om het beste uit onszelf en onze beschikbare middelen te halen. Onze geavanceerde ICT en ons jonge, moderne en duurzaam wagenpark zorgen voor de goede instrumenten om onze prestaties te optimaliseren en meetbaar te maken.

Tielbeke biedt logistieke oplossingen die ervoor zorgen dat onze klanten zo efficiënt mogelijk hun logistiek kunnen managen en dat men er van op aan kan dat Tielbeke het goed regelt. We zijn op ons best als we dit mogen doen voor klanten met Warehousing, fijnmazige Distributie of transportvraagstukken van goederen in de food- of retailmarkt.

Indien u nog vragen heeft over Tielbeke of geïnteresseerd bent wat onze diensten voor uw logistiek kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op. 

Lees meer

 • Tielbeke Warehousing = Uw logistieke oplossing

  Warehousing op een hoog kwaliteitsniveau, volledig ingericht op uw wensen. Dat is Tielbeke Warehousing. Wat wij voor u kunnen betekenen?

 • Mogen wij u overtuigen?

  Waarom kiest u als verlader voor Tielbeke? Wij denken u een passende en concurrerende logistieke oplossing te kunnen bieden met onderscheidend vermogen.

 • Distributie Benelux: binnen 24 uur

  Morgen op bestemming, met minder transport. Vandaag bij u geladen en de volgende dag bij uw klant. Hoe we 24 uurs distributie Benelux mogelijk maken? Door slim samen te werken.

 • Duurzame logistiek

  Tielbeke Transport zet zich actief in voor efficiënte en schone distributie in onze stedelijke omgeving en is altijd opzoek naar mogelijkheden om de belasting voor het milieu door haar transportactiviteiten verder te verlagen.

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+31 (0)572 378 100

Wij staan klaar
om u te helpen