Toptechniek in Logistiek wordt vormgegeven door goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers, moderne IT-systemen en  jong en modern wagenpark.

 

Toptechniek
in
Logistiek 

 

Tielbeke opent haar deurenMet de voltooiing van de nieuwbouw in zicht, organiseert Tielbeke zaterdag 4 maart een Inspiratiedag’ in Lemelerveld voor alle geïnteresseerden. Van 10:00 - 15:00 uur is iedereen welkom!

Naast het bekijken van de nieuwbouw biedt Tielbeke, in samenwerking met diverse partners, de bezoekers een blik in de nabije toekomst van het beroepsgoederenvervoer.

Inschrijven activiteiten

Inschrijving testrit Next generation Scania
Inschrijven Spinning Clinic met Leontien van Moorsel
Inschrijven Eerste Rijles

De New Generation Scania's ontdekken

Wil jij de Scania S580 of R450 als beladen combi rijden? Scania is tijdens de Inspiratiedag aanwezig met drie trucks van de New Generation Scania's. De R450 en het topmodel de S580 kunnen 4 maart als beladen combinatie worden testgereden. Een ander topmodel uit de S-lijn is te bezichtigen op het terrein in Lemelerveld. 


Je eerste Rijles ervaren

Wil jij voor het eerst in een vrachtwagen rijden? Onze partner van Buuren is aanwezig met drie wagens om jou je eerste rijles te laten ervaren! Let op, je moet over het B-rijbewijs beschikken wil je in aanmerking komen. 

Spinning Clinic met Leontien van Moorsel

Viervoudig Olympisch kampioene Leontien van Moorsel verzorgt verschillende spinning Clinics. Beginner of gevorderde, iedereen mag opstappen. Ook in je spijkerbroek. Heb je al ervaring met Spinning en ben je toe aan een sportieve uitdaging? 

Kookworkshop met Angelique Schmeinck

We doen het deze keer iets anders en laten de bezoekers van de Inspiratiedag op 4 maart een deel van de catering verzorgen. Of we gek zijn geworden? Dat valt best mee. Onder leiding van meesterkok Angélique Schmeinck mogen bezoekers deelnemen aan interactieve kooksessies. Hongerige bezoekers die nog geen ei kunnen koken hoeven niet bang te zijn: Het Michelinster waardige resultaat moet ook opgegeten worden. En dat kunnen we niet alleen!

Simulators

Er zijn maar liefst drie (!) rijsimulators beschikbaar. Of je nu ervaren bestuurder bent en de Platooningsimulator van TNO wilt proberen, een specifieke situatie wilt ondervinden of misschien wel je eerste (virtuele) ritje in een vrachtwagen maakt, wij hebben er een simulator voor!

Vermaak voor de kleintjes

Voor de kids is er een speelplein met springkussens, voetbalpleintje, clowns en natuurlijk mogen ze ook eens in één van de nieuwste demo-trucks achter het stuur klimmen!

Ervaar het in 3d!

Speciaal voor deze open dag hebben wij een cameraploeg meegestuurd met een aantal van onze chauffeurs. Zo kan ook jij ervaren hoe het is in een dynamische logistieke omgeving! 

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+31 (0)572 378 100

Wij staan klaar
om u te helpen