Opening logistieke Hub ZwolleOp 24 januari openden Marcel Holtmaat (VP eCommerce Operations AH), Annemieke Sirre (director Delivery & pick up points AH) Robert Tielbeke (algemeen directeur) en de AH-online collega’s samen de nieuwe logistieke hub in Zwolle.

Tielbeke faciliteert met deze verbouwing en uitbreiding van de logistieke operatie de groeiambities van AH-online en kan daarmee dagelijks meer dan 800 klanten van Albert Heijn verblijden met het thuisbezorgen van hun boodschappen.

Met bijna duizend m2 cross dockruimte en meerdere docks voor zowel bezorgauto’s als opleggers wordt zo een stevig fundament gelegd voor verdere groei van thuisbezorging in de regio.

Vijf jaar geleden startten Tielbeke en Albert Heijn met deze samenwerking en recentelijk bleek de huisvesting in het eigen warehouse aan de Hoekerweg ontoereikend. Het afgelopen half jaar werd hard gewerkt aan de ombouw van het bestaande complex aan de Botterweg, dat nu tevens beschikt over moderne kantoor- en vergaderruimten en een bewaakte parking.

Voor Albert Heijn betekent deze oplevering dat opschaling in de regio Zwolle in 2020 de komende weken gestalte krijgt.

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+31 (0)572 378 100

Wij staan klaar
om u te helpen