De uitdagingen van WinkeldistributieWinkeldistributie voor opdrachtgevers als Albert Heijn en Kruidvat vereist veel flexibiliteit in capaciteit. Hoe we de diverse uitdagingen aangaan?

VEELZIJDIGHEID

Tielbeke Transport verzorgt o.a. een deel van de winkeldistributie naar de Albert Heijn winkels vanaf het DC in Zwolle en winkeldistributie voor Kruidvat vanaf Heeteren. 

UITDAGINGEN WINKELDISTRIBUTIE

De bevoorrading van de supermarkten kenmerkt zich door moeilijk bereikbare winkels in de binnensteden, de strikte tijdigheidseisen en de toenemende verkeersdrukte. Onze opdrachtgevers kennen strikte procedures en specifieke eisen aan het materieel. Er worden dus hoge eisen gesteld aan onze chauffeurs. 

MENS EN MATERIEEL

Vanwege de hoge eisen is specifieke training door één van onze chauffeur instructeurs onontbeerlijk. Voordat de instructeur ingezet wordt is de chauffeur al een dag met een ervaren chauffeur meegeweest om praktijkervaring op te doen. Opvolgend zal de instructeur de chauffeur begeleiden om zo aan de hoge eisen van onze opdrachtgevers tegemoet te komen. Daarnaast kenmerkt ons jonge, goed onderhouden en moderne wagenpark zich door flexibiliteit in capaciteit. 

 Heeft u ook een uitdaging voor ons?
Contacteer ons via: info@tielbeke.nl of T. +31 (0)572 378100

Lees meer

  • Distributie Benelux: binnen 24 uur

    Morgen op bestemming, met minder transport. Vandaag bij u geladen en de volgende dag bij uw klant. Hoe we 24 uurs distributie Benelux mogelijk maken? Door slim samen te werken.

  • Distributie op maat

    Onze distributienetwerken in de Benelux kennen vele voordelen. Maar wat als uw zending niet voor dit type distributie geschikt is?

  • Kwaliteit en veiligheid als uitgangspunt

    Sinds 1977 verzorgt Tielbeke voor Norit het transport van actieve koolstof in poeder- en korrelvorm. Dit zeer specialistisch transport stelt hoge eisen aan chauffeurs en materiaal.

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+31 (0)572 378 100

Wij staan klaar
om u te helpen