Over Tielbeke

Tielbeke is een fullservice logistiek dienstverlener uit Lemelerveld met ruim 60 jaar ervaring, meer dan 500 gekwalificeerde en gedreven medewerkers, ruim 200 wagens en een eigen warehouse van 25.000 m2. Wij bieden hoogwaardige diensten op het gebied van dedicated transport, distributie en warehousing. Vanuit Noordoost Nederland komen we overal in de Benelux.

 • Duurzame logistiek
 • 24-uurs distributie Benelux
 • Warehousing: 25.000 m2
Afbeelding Tielbeke verbindt

Tielbeke verbindt

Wij verbinden heel de Benelux binnen 24 uur en laten logistieke vraag en aanbod op elkaar aansluiten. Maar vooral verbinden we ons met u, uw klanten en hun wensen. We nemen u graag mee op weg naar een langdurige samenwerking. Waarin we samen investeren in logistieke oplossingen én in onze relatie. Als familiebedrijf met tientallen jaren ervaring begrijpen we logistiek. Maar als we ook elkaar begrijpen, voegen we als verlengstuk van uw organisatie écht waarde toe aan uw goederen.

Alfbeelding Partner in het DHB-netwerk

Partner in het DHB- en Teamtrans­netwerk

In de distributienetwerken DHB en Teamtrans hebben wij onze krachten gebundeld met sterke logistieke partners in heel de Benelux. Onderling communiceren we via korte lijnen en werken we als één organisatie. Onze IT-systemen zijn gekoppeld in één platform en samen werken we aan slimme logistiekoplossingen. Zo kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn. Niet alleen operationeel maar ook strategisch.

Naar DHB-logistiek
Tielbeke verbindt

Duurzame logistiek met 3e Lean & Green Star

Onze geavanceerde IT-systemen stellen ons in staat onze dienstverlening zeer scherp te plannen. Dat vertaalt zich onder meer in minder wagens op de weg. Dankzij deze en andere bewuste keuzes op duurzaamheidsgebied behoren wij tot een zeer select groepje van bedrijven waaraan een 3e Lean & Green Star is toegekend.

5 redenen om te kiezen voor Tielbeke

 • De beste mensen

  U bent verzekerd van de inzet van grotendeels intern opgeleide en zeer betrokken medewerkers die verbindingen weten te leggen.

 • Het beste materieel

  Voor het vervoeren van uw goederen beschikken wij over een jong, modern en veelzijdig wagenpark.

 • Informatie en communicatie

  Met state-of-the-art IT-systemen, ook voor Track & Trace, houden we u continu op de hoogte.

 • Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid

  Als ervaren logistiek specialist bieden wij u de zekerheid dat uw goederen worden behandeld zoals u het zelf zou doen.

 • Samen continu verbeteren

  Wij gaan voor een langdurige relatie waarin we samen continu werken aan het optimaliseren van onze prijs-kwaliteitverhouding. Uw goede gevoel over onze samenwerking is het beste meetinstrument!

Tielbeke verbindt

Werken bij Tielbeke

Bij Tielbeke vinden we hard werken heel gewoon. We zijn goed in wat we doen en we doen het met plezier. Niet ieder voor zich maar samen. Want alleen met elkaar kunnen we groot zijn en groter worden. Spreekt dit jou aan? Ben jij een doener die eerlijkheid en collegialiteit waardeert? Dan zijn wij in jou geïnteresseerd. We horen graag van je!

Bekijk de vacatures

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

We gaan graag met u in gesprek.

Foto medewerker