225

Transport

U kiest er bewust voor om transporten uit te besteden. Vanwege de kosten, maar ook vanwege de kwaliteit en flexibiliteit. Wij vervoeren uw goederen zoals u dat van een specialist mag verwachten. En we voegen daar nog waarde aan toe. Zoals flexibiliteit in het op- en afschalen, niet alleen bij pieken maar ook bij structurele groei. Met voor u de zekerheid dat uw goederen in handen zijn van goed opgeleide chauffeurs. Zij spreken letterlijk en figuurlijk uw taal en blinken uit in het leggen van verbindingen met iedereen die bij uw transporten betrokken is.

 • Verlengstuk van uw organisatie
 • Transport op maat
 • De zekerheid van kwaliteit en flexibiliteit
Tielbeke verbindt

Wij gaan voor de lange termijn

Wij nemen graag de tijd om ons te verdiepen in uw wensen en die van uw klanten. Dat is de beste manier om te komen tot passende logistieke oplossingen die werken, ook op de langere termijn. Tijdens onze samenwerking blijven wij continu transparant over onze inzet en performance, zodat u 'in control' blijft over kwaliteit en kosten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

We gaan graag met u in gesprek.

5 redenen om te kiezen voor transport met Tielbeke

 • Dedicated transport

  Wij werken speciaal voor u, als verlengstuk van uw organisatie, zodat u zich kunt blijven focussen op de dingen waar u goed in bent.

 • De beste mensen en middelen

  Onze voertuigen zijn volledig aangepast aan uw wensen en worden bestuurd door onze goed opgeleide chauffeurs, die werken volgens uw standaarden.

 • Focus op performance en flexibiliteit

  Wij bieden een hoge mate van leverbetrouwbaarheid en schakelen razendsnel wanneer u (ad hoc of structureel) wilt op- of afschalen.

 • Compleet aanbod

  Wilt u enkele pallets of producten vervoeren? Geen probleem: kies voor onze netwerkdistributie, met levering binnen 24 uur in heel de Benelux.

 • Duurzaamheid

  Drie lean and green sterren, modern wagenpark en efficiente logistiek.

Tielbeke verbindt

Speciaal voor u

Als u bij Tielbeke kiest voor dedicated transport, rijden één of meerdere van onze vrachtwagens speciaal voor u, helemaal volgens uw wensen. Wij bieden bijvoorbeeld opleggers met koelmotor voor geconditioneerd vervoer, lichtgewicht bakwagens voor het thuisbezorgen van boodschappen of fluisterstille opleggers voor winkelbevoorrading in de binnenstad. Uiteraard kan ons materiaal ook worden voorzien van uw eigen huisstijl.

Tielbeke verbindt

u met de wensen van uw klanten

Tielbeke verbindt

Representatieve en goed geïnstrueerde chauffeurs

Onze chauffeurs worden specifiek opgeleid om uw goederen te vervoeren. Zij weten exact hoe ze moeten omgaan met uw (kwetsbare) goederen, signaleren afwijkingen en zijn getraind om uw klanten helder en correct te woord te staan. Kortom, onze chauffeurs verbinden u op een positieve manier met uw klant.

Actueel

Tielbeke ontvangt 3e Lean & Green Star

Twee jaar na het behalen van de 2e Lean & Green Star is de eerste 3e Lean & Green Star op 31 mei uitgereikt Tielbeke Logistiek.

Afbeelding van Tielbeke
Tielbeke
25 februari 2020
Tielbeke ontvangt 3e Lean & Green Star

Trans­port

De chauffeurs van Tielbeke snappen wat voor onze filialen belangrijk is.

Tielbeke is een prettige logistiek dienstverlener. Ze denken met ons mee en maken waar wat ze beloven. Tielbeke is klantgericht en heeft een persoonlijke aanpak met oog voor kwaliteit. De chauffeurs zijn betrokken en bekwaam en snappen wat voor onze filialen belangrijk is. Voor ons is het een partij waar we graag mee samenwerken.

Gert Tempelman, Manager Transportation bij A.S. Watson Benelux (bekend van o.a. Kruidvat en Trekpleister)

Tielbeke dedicated transport in feiten & cijfers

 • Ruim 350 goed opgeleide en betrokken chauffeurs
 • 150 ritten per dag
 • Dedicated planning
 • Divers wagenpark afgestemd op klantbehoefte met o.a.:
  • EURO 6, LNG trekkers, bakwagens en bezorgbussen
  • (thermo-)kastenwagens, deels Multitemp en Cityliner en voorzien van koelmotor
  • Low deck trekkers en MAXI-trailers
  • LZV’s

Veelgestelde vragen

 • Bij dedicated transport stellen wij onze chauffeur en materieel volledig ter beschikking van één opdrachtgever. Met onze distributiedienst combineren wij uw zendingen met die van andere opdrachtgevers in een zogenoemd groupage-netwerk.

 • Tielbeke denkt graag mee over passende oplossingen voor uw dagelijkse transportvraagstukken. Op basis van uw behoefte stellen we samen een logistiek concept op. Daarin leggen we vast wat er aan inzet (mensen & middelen) nodig is en welke kosten dat met zich meebrengt. Heeft u interesse? Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Logo Kruidvat Logo Albert Heijn Logo Cabot

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

We gaan graag met u in gesprek.

Foto medewerker