VAS en VAL activiteiten; logistieke waarde toevoegen aan uw goederen

Met begrip voor goederen, logistieke processen en wensen van onze klanten, gaan wij verder dan alleen transport en logistieke dienstverlening. In onze warehouses bieden wij naast opslag ook de mogelijkheid om te voorzien in VAS en/of VAL activiteiten. Doel hierbij is om toegevoegde waarde te creëren in uw supply chain en deze daarmee versterkt wordt.

Value Added Logistiek(VAL)

Ontzorgen in de logistieke dienstverlening is bij Tielbeke altijd een maatwerkoplossing. Onze Value Added Logistieke activiteiten stemmen wij met u af op basis van wensen en behoeftes, eenmalig of structureel. VAL oplossingen die wij kunnen bieden, zijn;

 • Orderpicking
 • Omstickeren, omlabelen
 • Sorteren
 • Omstapelen
 • Ompakken of herverpakken van goederen
 • Strippen en lossen van containers
 • Display assemblage

Door het uitbesteden van VAS en/of Val activiteiten bespaart u niet alleen op transportkosten, ook de doorlooptijd kunt u hiermee enorm verkorten.

Value Added Services (VAS)

Met slimme IT kunnen wij u op de hoogte houden van de actuele voorraadstatus en daarnaast de locatie van uw goederen in ons warehouse. Het intern opleiden en trainingen geven aan onze medewerkers kan een aanvullende dienstverlening zijn om met de juiste zorg uw goederen te kunnen verwerken. Uw voorraadbeheer kunnen wij koppelen middels WMS (warehouse management systeem). Denk hierbij ook aan douane documentatie op (laten) maken, monstername en batch management. Andere voorbeelden van onze VAS activiteiten zijn documentbeheer en kwaliteitscontroles.

Indien u goederen heeft waaraan specifieke eisen verbonden zijn zoals kwaliteit, hygiëne of veiligheid, bieden wij de mogelijkheid om deze in een eigen compartiment met de juiste condities op te slaan.

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

We gaan graag met u in gesprek.

  Optioneel
    Optioneel
       Bedankt voor uw bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.