Tielbeke Warehousing

Tielbeke Warehousing biedt hoogwaardige opslag- en fulfilmentdiensten, van container-handling tot en met orderpicking mogelijk aangevuld met ons eigen 24h-distributie dienstverlening in de Benelux. Tielbeke Warehousing regelt het allemaal voor u.

Uw partner voor opslag en fulfilment

Wij onderscheiden ons door de hoge mate van kwaliteit van het gebouw en middelen, de goed getrainde medewerkers, uitgebreide WMS mogelijkheden, snel te realiseren IT/EDI koppelingen en volledige transparantie in de goederenbewegingen van inslag tot en met uitslag.

Ons warehouse bestaat uit 6 grote compartimenten waardoor goederen met specifieke opslageisen gescheiden kunnen worden van andere goederen. Middels koeling of verwarming kan een continue temperatuur range worden bereikt.

Vanwege onze aandacht voor kwaliteit en de certificeringen waaronder dit wordt getoetst, zijn wij goed in staat aan allerhande kwaliteitseisen te voldoen. Denk hierbij aan SKAL BIO, AEO-s, ISO 9001 en FSSC22000.

De flexibiliteit van onze dienstverlening zorgt ervoor dat u met een gerust hart uw logistieke activiteiten uitbesteedt, terwijl u wel grip houdt op uw voorraad en de kosten.

Value Added Logistics

Naast reguliere logistieke activiteiten biedt Tielbeke Warehousing een reeks Value Added Logistieke diensten. Hierbij hebben we diverse projectzones waar wij maatwerk leveren voor de door u gevraagde activiteit. Een aantal voorbeelden zijn:

•             Strippen- en lossen van containers

•             Los beladen van zee containers

•             Omstapelen- en/of omstickeren van goederen

•             Om- of herverpakken van goederen

Tijdelijke Opslag

Flexibiliteit en kwaliteit leveren zit in ons DNA met meer dan 60 jaar ervaring als fullservice logistiek dienstverlener. Wanneer u een acute vraag heeft voor extra opslagmogelijkheden, beschikt Tielbeke ook over andere locaties waar ruimtes verhuurd kunnen worden (>1000m2).

Niet alleen in ons warehouse in Zwolle, ook onze hoofdvestiging in Lemelerveld voorziet in opslagmogelijkheden die voldoen aan diverse certificeringen en strenge kwaliteitseisen.

Skal Bio certificering

Biologisch ondernemen vraagt om maatwerkoplossingen als het gaat om vervoer en/of opslagruimte. Verpakte biologische grondstoffen, halffabricaten en eindproducten worden met de grootste zorg door ons gecontroleerd, geregistreerd en gedistribueerd volgens de reglementen van Skal Biocontrole.

Geconditioneerde opslag

Levensmiddelen en/of farmaceutische goederen kunnen in gecompartimenteerde opslagruimtes geconditioneerd opgeslagen worden. Droog, verwarmd of zelfs gekoeld, wij zorgen voor de ideale omstandigheden.

Opslag gecombineerd met distributie

Door de combinatie met ons distributienetwerk in de Benelux biedt Tielbeke Warehousing een synergie voordeel, waarbij de opdrachtgever op het moment van leveren in het warehouse tot het leveren bij de klant te maken heeft met slechts één logistieke partner. Dit heeft niet alleen een financieel voordeel in de distributie-tarieven als ook een voordeel van korte lijnen als het gaat om delen van informatie en een ‘single point of contact’.

Lees meer over distributie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

We gaan graag met u in gesprek.

  Optioneel
    Optioneel
       Bedankt voor uw bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.